TENTANG KAMI

Tranquil Farms bangga janten penghasil hiji-hijina produk CBD dina pasaran anu disahkeun ku Food Alliance, hiji organisasi nirlaba parantos netepkeun standar AS pikeun tatanén berkelanjutan salami dua puluh taun.

Patani urang nuturkeun tungtunan tatanén sustainable anu ketat sareng komprehensif, mastikeun yén urang CBD asalna tina kebon anu ngajagaan lingkungan, ngalestarikeun sumber daya alam sareng tanggel waler sosial. Sertifikasi Aliansi Pangan ieu nunjukkeun yén perusahaan tegalan, leuweung, atanapi pariwisata parantos diaudit ngalawan standar sertifikasi anu ketat anu meryogikeun léngkah anu bermakna pikeun kelestarian lingkungan, sosial, sareng ékonomi jangka panjang.

Teu heran yén Tranquil CBD mangrupikeun sumber kasihatan favorit pikeun aranjeunna anu paduli awakna sareng dunya na.

Krim CBD

Saha urang

Di Tranquil CBD, kami yakin yén kualitas luhur kami, produk kasehatan terjangkau anu didamel tina CBD anu diturunkeun hemp nyayogikeun pangobatan alami anu pangsaéna pikeun ningkatkeun kaséhatan sareng karaharjaan konsumén sacara umum.

HANYA PANGSAÉNA

Produk CBD cekap dihasilkeun tina kualitas luhur, pepelakan hemp dipanén sacara ahli. Produk kami sanés GMO sareng henteu ngandung péstisida, hérbisida, atanapi pupuk kimia. Sadaya produk kami diuji sacara batch ku laboratorium pihak katilu sareng minyak kami leres-leres aman kanggo dikonsumsi. Janten upami anjeun milari produk CBD anu pangsaéna di pasar, tong milarian deui. CBD saé jawaban anjeun! Hayu produk kualitas kami nyederhanakeun hirup anjeun.

misi kami

Misi kami nyaéta nyandak produk dumasar kana hemp cannabidiol (CBD) kualitas luhur ka pasar. Kami damel pikeun ngadidik anu sanés ngeunaan manpaat ekstrak hemp, sareng tujuan kami pikeun nganggo produk kualitas luhur kami anu pangsaéna di industri pikeun ngabantosan ningkatkeun kasihatan sareng karaharjaan konsumén urang.

TRANQUIL CBD & HEMP FARMS

anjeun langkung ti 18?

Eusi anu aya di tukangeun panto ieu diwatesan, naha anjeun umur 18 taun atanapi langkung?