Kumaha Anjeun Sacara Legal Tiasa Tinggi dina THC Ampir Dimana waé di Amérika Serikat

Orginally dipasang ku Lifehacker https://lifehacker.com/how-you-can-legally-get-high-on-thc-anywhere-in-the-us-1846592514 Poé isuk ieu, New York tungtungna ngalirkeun undang-undang pikeun ngesahkeun ganja rekreasi, ngajantenkeun nagara bagian ka 16 pikeun ngalakukeun éta, sareng anu kadua pangageungna ku penduduk saatos California. Dicandak sacara sah pikeun seneng-seneng ayeuna janten pilihan pikeun sakitar 91 juta urang Amerika dina yuswa 21 taun — tapi sanaos anjeun sanés salah sahijina,…

Kumaha Anjeun Sacara Legal Tiasa Tinggi dina THC Ampir Dimana waé di Amérika Serikat Maca deui "

CBD Pikeun Tinju

Kumaha Kauntungan Petinju Minyak CBD?

Diterbitkeun Dinten Saptu, 13 Juni 2020 Ku Berita Tinju Inggris Naha petinju beuki seueur nganggo Minyak CBD? Duanana petinju amatir sareng propésional ogé beuki seueur nganggo minyak CBD pikeun ngabantosan aranjeunna dina latihan, tarung, sareng rézim recovery. Juara super-kelas welter WBA Internasional Anthony Fowler mangrupikeun olahragawan munggaran anu pasti bakal aya pipikiran nalika mikirkeun pangguna CBD Minyak,…

Kumaha Kauntungan Petinju Minyak CBD? Maca deui "

anjeun langkung ti 18?

Eusi anu aya di tukangeun panto ieu diwatesan, naha anjeun umur 18 taun atanapi langkung?