FAQS CBD

Tanya Jauh sareng upami anjeun gaduh tatanya éta henteu kajawab di dieu, kersa ngahubungi kami
di 256-302-9824 atanapi email kami di service@trytranquil.net.

CBD mangrupikeun komponén anu alami tina pepelakan hemp. Mangrupikeun fitokannabinoid anu henteu-mabok anu nawiskeun rangkeian panggunaan awak sakujur. CBD mangrupikeun salah sahiji tina puluhan fitokonabinoid sareng fitokimia anu sanés anu aya dina hemp.

Minyak CBD diturunkeun tina pepelakan hemp anu ngagaduhan tingkat tinggi cannabidiol (CBD) sareng tingkat handap THC. CBD spanquil ngahasilkeun sababaraha minyak CBD kualitas panghadéna di pasar, sasari tina séhat hemp CBD anu beunghar anu dipelak di dieu di Amérika Serikat.

Hemp kami nyaéta Food Alliance disahkeun, dipelak sareng dipanén di kebon urang sorangan di Alabama & Kentucky. Di Tranquil Farms, kami nganggo ékstraksi étanol cryo pikeun ngahasilkeun minyak atah decarboxylated anu parantos di winterized, anu énggal didamel janten distilasi spéktrum lengkep ngalangkungan metode distilasi anu ngarah (nyaéta spd & wfd).

Sacara ilmiah, hemp industri sareng ganja mangrupikeun pepelakan anu sami, kalayan jinis sareng nami spésiés Ganja sativa. Aranjeunna gaduh profil genetik anu unik, nanging. Ilaharna, hemp industri pisan serat ku gagang kuat panjang sareng sakedik kuncup kembangan. Tutuwuhan ganja biasana langkung alit, bushier, sareng pinuh ku kuncup kembangan. Nanging, variétas hemp industri anu langkung énggal di Amérika Serikat dikokolakeun ngagaduhan langkung kembang sareng ngahasilkeun langkung luhur tina cannabinoids sareng terpenes, sapertos hemp Kentucky anu ayeuna urang anggo. Kaseueuran waktos, ganja gaduh seueur THC sareng jumlah CBD anu sangat rendah. Hemp, di sisi anu sanésna, sacara alami ngagaduhan jumlah CBD anu langkung luhur (dina kaseueuran conto) sareng ngan ukur ngambah jumlah THC. Untungna, profil kannabinoid tina hemp cocog pikeun jalma anu milari manpaat tina ganja tanpa 'tinggi.' Dina sajarahna, hemp parantos dianggo pikeun ngadamel produk tuangeun, serat, tali, kertas, bata, minyak, plastik alami, sareng seueur deui. Di Amérika Serikat, ganja biasana digunakeun pikeun hiburan sareng ubar. Istilah "minyak ganja" tiasa ngarujuk kana ganja atanapi minyak turunan hemp, kumargi ganja sareng hemp mangrupikeun dua bentuk ganja anu béda. Sadaya minyak CBD Tranquil diturunkeun tina hemp.

CBD ti hemp sayogi seueur di Amérika Serikat. Dina 2018, apdet kana RUU Ladang AS dilegalkeun penanaman komérsial hemp dina aturan anu tangtu. Produk CBD spanquil sumberna tina rami industri anu dipelak Amérika, tinggi-CBD sareng patuh Total T. Kami reueus nawiskeun pangiriman gratis, diskon veteran, sareng pilihan jual beuli borongan dina sadaya produk kami.

atanapi umur rak anu pangsaéna, produk Tranquil anjeun kedah disimpen dina kalembaban anu handap, tiis, daérah poék jauh tina sinar panonpoé langsung. Ieu bakal ngabantosan sipat ekstrak hemp. Upami disimpen CBD leres tiasa dugi ka umur 1 taun.

Minyak CBD spanquil sumberna tina hemp industri anu dipelak USA, sareng tiasa ngandung tingkat THC tilas handapeun 0.3%. CBD spanquil henteu ngajamin yén anjeun moal atanapi henteu ngalirkeun layar ubar saatos nganggo produk kami. Tiasa waé yén tilas eusi THC tiasa dipidangkeun dina sababaraha saringan ubar.

Produk CBD spanquil sayogi dina rupa-rupa jinis. Kami nawiskeun minyak CBD anu saderhana, murni, sareng épéktip, sareng dikonsumsi ku cara nempatkeun tetesan handapeun létah. Kami nawiskeun produk roll-on, anu nyayogikeun aplikasi anu bébas sareng merenah anu tiasa dianggo nalika jalan sareng ngamungkinkeun anjeun nunjukkeun tepat dimana anjeun hoyong udagan manpaat anu awét. Kami ogé nawiskeun krim topikal, anu diinfus minyak, merenah, sareng awét, bari nawiskeun sababaraha manpaat kaséhatan. Punten tingali liwat blog kami sareng sababaraha halaman produk pikeun nangtoskeun produk mana anu paling cocog pikeun anjeun sareng kabutuhan.

Henteu. Sadaya produk ekstrak hemp urang didamel tina hemp industri kalayan Tingkat THC handap 0.3%. Teu aya pangaruh mabok tina nyandak produk urang.

FAQS CBD
FAQS CBD

 

 

Doméstik Amérika Serikat Pengiriman $ 7.99 per urutan sareng bakal dikirimkeun via FedEx nganggo pangiriman 48 jam. Waktos penanganan kami nyaéta 2 poé gawé. Punten, nyanggakeun 4 dinten damel nampi pesenan anjeun. Kami henteu ngintun ka Idaho, Montana, atanapi South Dakota.

Pengiriman Internasional nyaéta $ 25.00 per urutan. Pangiriman biasana nyandak waktos 7-21 dinten dugi. Tanggal atanapi waktos pangiriman anu dijamin henteu sayogi pikeun Pengiriman Internasional.

Anjeun biasana bakal nampi produk anjeun dina waktos 3 dugi 4 dinten damel pikeun pesenan Doméstik Amérika Serikat. Pesenan internasional biasana nyandak 7-21 dinten tapi henteu tiasa dijamin.

Sadaya penjualan anu dipésér tina situs ieu nyaéta AKHIR. Pengembalian, atanapi pamundut Balikan deui bakal ditolak.

Kusabab peraturan féderal AS, kami ngirimkeun produk CBD ka sadaya nagara bagian Amérika Serikat kecuali Idaho, Wyoming sareng South Dakota. Kami henteu ngirimkeun ka nagara-nagara ieu.

anjeun langkung ti 18?

Eusi anu aya di tukangeun panto ieu diwatesan, naha anjeun umur 18 taun atanapi langkung?