RRETH NESH

Tranquil Farms është krenare që është prodhuesi i produkteve të vetme CBD në treg që janë aprovuar nga Aleanca e Ushqimit, një organizatë jofitimprurëse ka vendosur standardet e SH.B.A.-së për bujqësi të qëndrueshme për njëzet vjet.

Fermerët tanë ndjekin udhëzime rigoroze dhe gjithëpërfshirëse të bujqësisë së qëndrueshme, duke siguruar që tonë CBD vjen nga fermat që mbrojnë mjedisin, ruajnë burimet natyrore dhe janë përgjegjës shoqëror. Ky çertifikim i Aleancës Ushqimore tregon se një fermë, pyll ose ndërmarrje turizmi është audituar kundrejt standardeve rigoroze të çertifikimit që kërkojnë hapa domethënës drejt qëndrueshmërisë afatgjatë mjedisore, sociale dhe ekonomike.

Nuk është çudi që Tranquil CBD është një burim i preferuar i mirëqenies për ata që kujdesen për trupin dhe botën e tyre.

Krem CBD

KUSH JEMI NE

Në CBD të Qetë, ne besojmë se produktet tona me cilësi të lartë, të përballueshme të shëndetit, të bëra nga CBD që rrjedhin nga kërpi, sigurojnë mjetet shëruese më të mira natyrore për të rritur shëndetin dhe mirëqenien e përgjithshme të klientëve tanë.

VETEM ME I MIRI

Produkte të qeta CBD prodhohen nga bimë kërpi të cilësisë së lartë, të korrur me përvojë. Prodhimet tona nuk janë OMGJ dhe nuk përmbajnë pesticide, herbicide, ose plehra kimikë. Të gjithë produktet tona janë testuar në grupe nga laboratorë të palëve të treta dhe vajrat tanë janë plotësisht të sigurt për konsum. Pra, nëse jeni duke kërkuar produktet më të mira CBD në treg, mos kërkoni më tej. CBD i qetë është përgjigjja juaj! Lërini produktet tona cilësore të thjeshtojnë jetën tuaj.

MISIONI YNE

Misioni ynë është të sjellim në treg produkte me cilësi të lartë të bazuar në kanabidiol (CBD). Ne punojmë për të edukuar të tjerët mbi përfitimet e ekstraktit të kërpit dhe është qëllimi ynë të përdorim produktet tona me cilësi të lartë që janë më të mirat në industri për të ndihmuar në rritjen e shëndetit dhe mirëqenies së klientëve tanë.

TRANQUIL CBD & BUJQSITEM KANP

jeni mbi 18 vjeç

Përmbajtja prapa kësaj dere është e kufizuar, jeni 18 vjeç ose më shumë?