Si Mund të Jeni Ligjërisht të Lartë në THC Pothuajse Kudo në SH.B.A.

Origjinalisht postuar nga Lifehacker https://lifehacker.com/how-you-can-legally-get-high-on-thc-anywhere-in-the-us-1846592514 Këtë mëngjes, New York më në fund miratoi legjislacionin për të legalizuar kanabisin rekreativ, duke e bërë atë shtetin e 16-të për ta bërë këtë, dhe i dyti për nga numri i popullsisë pas Kalifornisë. Pjesëmarrja e ligjshme për argëtim është tani një mundësi për rreth 91 milion amerikanë mbi moshën 21 vjeç - por edhe nëse nuk jeni një prej tyre,

Si Mund të Jeni Ligjërisht të Lartë në THC Pothuajse Kudo në SH.B.A. Lexo më shumë »

CBD Për Atletët

CBD Për Performancën Sportive

Fillimisht, CBD (Cannabidiol) erdhi në vëmendjen e studiuesve për vetitë e tij antikonvulsante, por ndërsa studimet e mëtejshme vazhdonin, efekte shtesë terapeutike janë sjellë në vëmendje në popullatat klinike dhe jo-klinike duke përfshirë ato të atletëve. CBD është pjesa jo-dehëse e bimës kanabis dhe nuk kufizohet më nga Agjencia Botërore Anti-Doping dhe

CBD Për Performancën Sportive Lexo më shumë »

CBD Për Boksin

Si përfitojnë naftët CBD nga boksierët?

Botuar të Shtunën, 13 Qershor 2020Nga Lajmet e Boksit Britanik Pse boksierët gjithnjë e më shumë përdorin CBD Oil? Të dy boksierë amatorë dhe profesionistë po përdorin gjithnjë e më shumë vaj CBD për t'i ndihmuar ata në regjimet e tyre të trajnimit, luftimeve dhe rimëkëmbjes. Kampioni WBA International në pesha të peshave të ulta, Anthony Fowler, është sportisti i parë që do të mendojë pashmangshmërisht kur mendoni për përdoruesit e naftës CBD,

Si përfitojnë naftët CBD nga boksierët? Lexo më shumë »

jeni mbi 18 vjeç

Përmbajtja prapa kësaj dere është e kufizuar, jeni 18 vjeç ose më shumë?