ЗА НАС

Tranquil Farms е горд што е производител на единствени производи CBD на пазарот кои се одобрени од Алијансата за храна, непрофитна организација веќе XNUMX години ги поставува американските стандарди за одржливо земјоделство.

Нашите земјоделци ги следат строгите и сеопфатни упатства за одржливо земјоделство, осигурувајќи дека нашите КБР доаѓа од фарми кои ја штитат животната средина, зачувуваат природни ресурси и се општествено одговорни. Оваа сертификација за Алијанса на храна укажува на тоа дека на фарма, шума или туристичко претпријатие е извршена ревизија според строгите стандарди за сертификација за кои се потребни значителни чекори кон долгорочна одржливост на животната средина и социјалата.

Не е ни чудо што Tranquil CBD е омилен извор на здравје за оние кои се грижат за своето тело и нивниот свет.

CBD крем

КОИ СМЕ НИЕ

На Tranquil CBD, веруваме дека нашите врвни квалитетни, достапни велнес производи направени од CBD добиен од коноп ги обезбедуваат најдобрите природни лекови за зајакнување на целокупното здравје и благосостојба на нашите клиенти.

САМО НАЈДОБРИОТ

Тивки производи на ЦБД се произведуваат од врвен квалитет, стручно собрани растенија од коноп. Нашите производи не се ГМО и не содржат пестициди, хербициди или хемиски ѓубрива. Сите наши производи се тестирани на серија од лаборатории на трети страни и нашите масла се сосема безбедни за потрошувачка. Значи, ако ги барате најдобрите производи CBD на пазарот, не барајте повеќе. Смирен CBD е вашиот одговор! Дозволете нашите квалитетни производи да ви го поедностават животот.

НАША МИСИЈА

Нашата мисија е да донесеме на пазарот производи со висок квалитет на коноп канабидиол (CBD). Ние работиме да ги едуцираме останатите за придобивките од екстрактот од коноп, а нашата цел е да ги користиме нашите производи со врвен квалитет кои се најдобри во индустријата за да помогнеме во зголемувањето на здравјето и благосостојбата на нашите клиенти.

ФАРМИ ЗА ТРАНКВИЛ ЦБД и коноп

имаш над 18 години

Содржината зад оваа врата е ограничена, дали имате 18 години или повеќе?