Како можете легално да станете високо на THC скоро на кое било место во САД

Оргинално објавено од Lifehacker https://lifehacker.com/how-you-can-legally-get-high-on-thc-anywhere-in-the-us-1846592514 Утрово, Newујорк конечно донесе закон за легализација на рекреативен канабис, правејќи ја 16-та држава што го стори тоа, и втора по најголем број по население по Калифорнија. Легалното учество за забава сега е опција за околу 91 милиони Американци над 21 година - но дури и ако не сте еден од нив,

Како можете легално да станете високо на THC скоро на кое било место во САД Прочитај повеќе "

CBD за спортисти

CBD за спортски перформанси

Првично, ЦБР (Канабидиол) се најде во внимание на истражувачите за неговите антиконвулзивни својства, но како што продолжија понатамошните истражувања, дополнителни терапевтски ефекти се привлечени на внимание кај клиничката и неклиничката популација, вклучително и кај спортистите. CBD е не-опоен дел од растението канабис и повеќе не е ограничено од Светската антидопинг агенција и

CBD за спортски перформанси Прочитај повеќе "

CBD за бокс

Како ЦБД нафтата носи корист од боксерите?

Објавено во сабота, 13 јуни 2020 година Со британски боксерски вести Зошто боксерите сè повеќе користат CBD Oil? И аматерските и професионалните боксери сè повеќе користат масло од ЦБД за да им помогнат во режимите на тренирање, борби и опоравување. ВБА Интернационалниот шампион во супертешка категорија Ентони Фаулер е првиот спортист што неизбежно ќе му падне на ум кога размислува за корисниците на масло од ЦБД,…

Како ЦБД нафтата носи корист од боксерите? Прочитај повеќе "

имаш над 18 години

Содржината зад оваа врата е ограничена, дали имате 18 години или повеќе?