Kepiye Sampeyan Bisa Nggoleki THC Kanthi Sah ing endi wae ing AS

Orginally posted by Lifehacker https://lifehacker.com/how-you-can-legally-get-high-on-thc-anywhere-in-the-us-1846592514 Esuk iki, New York pungkasane nglampahi undang-undang kanggo ngesahake ganja rekreasi, dadi negara nomer 16 sing nglakoni, lan nomer loro nomer loro sawise California. Mangan sah kanggo seneng-seneng saiki dadi pilihan kanggo udakara 91 yuta wong Amerika sing umur luwih saka 21 taun — nanging sanajan sampeyan dudu salah sawijine,…

Kepiye Sampeyan Bisa Nggoleki THC Kanthi Sah ing endi wae ing AS Read More »

CBD Kanggo Tinju

Kepiye Boxer Manfaat Minyak CBD?

Diterbitake dina Setu, 13 Juni 2020Dening Berita Tinju Inggris Napa petinju tambah akeh nggunakake Minyak CBD? Petinju amatir lan profesional saya akeh nggunakake minyak CBD kanggo mbantu dheweke latihan, gelut, lan rezim pemulihan. Juara kelas welter kelas internasional WBA Anthony Fowler minangka olahragawan pertama sing mesthi bakal eling nalika mikir pangguna CBD Oil,…

Kepiye Boxer Manfaat Minyak CBD? Read More »

sampeyan luwih saka 18?

Konten ing mburi lawang iki diwatesi, apa sampeyan umur 18 taun utawa luwih?