BABAGAN AWAKE DHEWE

Tranquil Farms bangga dadi produsen siji-sijine produk CBD ing pasar sing disetujoni dening Food Alliance, sawijining organisasi nirlaba wis netepake standar AS kanggo tetanen berkelanjutan sajrone rong puluh taun.

Petani kita ngetutake pedoman pertanian berkelanjutan sing ketat lan lengkap, kanggo mesthekake yen kita CBD asale saka peternakan sing nglindhungi lingkungan, ngreksa sumber daya alam lan tanggung jawab sosial. Sertifikasi Aliansi Panganan iki nuduhake manawa perusahaan pertanian, alas, utawa pariwisata wis diaudit kanthi standar sertifikasi sing ketat sing mbutuhake langkah-langkah sing migunani tumrap kelestarian lingkungan, sosial, lan ekonomi jangka panjang.

Ora nggumunake manawa Tranquil CBD minangka sumber kesehatan sing disenengi kanggo wong-wong sing peduli karo awake lan jagad kasebut.

CBD Krim

WHO kita

Ing Tranquil CBD, kita yakin manawa produk kesehatan sing paling apik lan terjangkau sing digawe saka CBD sing diturunake saka rami nyedhiyakake obat alami sing paling apik kanggo ningkatake kesehatan lan kesejahteraan pelanggan.

Mung sing paling apik

Produk CBD sing trampil diprodhuksi saka kualitas apik, tanduran hemp sing wis dipanen ahli. Produk kami non-GMO lan ora ngandung pestisida, herbisida, utawa pupuk kimia. Kabeh produk wis diuji batch dening laboratorium pihak katelu lan minyak pancen aman kanggo konsumsi. Dadi, yen sampeyan lagi golek produk CBD sing paling apik ing pasar, aja katon luwih adoh. CBD cekap wangsulan sampeyan! Ayo produk sing berkualitas nyederhanakake urip sampeyan.

MISI KAMI

Misi kita yaiku nggawa produk berbasis hemp cannabidiol (CBD) sing apik ing pasar. Kita kerja kanggo ndhidhik wong liya babagan mupangat ekstrak hemp, lan tujuane nggunakake produk berkualitas tinggi sing paling apik ing industri iki kanggo nambah kesehatan lan kesejahteraan para pelanggan.

TRANQUIL CBD & HEMP FARMS

sampeyan luwih saka 18?

Konten ing mburi lawang iki diwatesi, apa sampeyan umur 18 taun utawa luwih?