FAQS CBD

Takon lan yen sampeyan duwe pitakonan sing ora dijawab ing kene, bebas hubungi kami
ing 256-302-9824 utawa email menyang service@trytranquil.net.

CBD minangka komponen alami saka tanduran rami. Iki minangka fitokannabinoid sing ora mabuk sing nyedhiyakake macem-macem panggunaan awak kabeh. CBD mung salah siji saka puluhan fitokonabinoid lan fitokimia liyane sing ditemokake ing rami.

Minyak CBD asale saka tanduran hemp sing duwe tingkat cannabidiol (CBD) lan THC sing endhek. CBD cekap ngasilake sawetara minyak CBD sing paling apik ing pasar, sing diekstrak saka tanduran hemp sing sehat lan akeh sing tuwuh ing kene ing Amerika Serikat.

Rami kita yaiku Aliansi Pangan sing disertifikasi, ditanam lan dipanen ing peternakan dhewe ing Alabama & Kentucky. Ing Tranquil Farms, kita nggunakake ekstraksi cryo etanol kanggo ngasilake minyak mentah decarboxylated kanthi winterized, sing anyar digawe distilasi spektrum lengkap liwat metode distilasi utama (yaiku spd & wfd).

Secara ilmiah, hemp industri lan ganja minangka tanduran sing padha, kanthi jinis lan jeneng spesies Cannabis sativa. Nanging dheweke duwe profil genetik sing unik. Biasane, hemp industri serat banget kanthi gagang sing dawa dawa lan sawetara kuncup kembang. Tanduran ganja biasane luwih cilik, bushier, lan kebak tunas kembang. Nanging, macem-macem rami industri sing luwih anyar ing Amerika Serikat dikembangake supaya bisa duwe kembang luwih akeh lan panenan cannabinoid lan terpene sing luwih dhuwur, kayata rami Kentucky sing saiki digunakake. Umume, ganja duwe THC sing akeh lan CBD sing sithik banget. Hemp, ing tangan liyane, kanthi alami duwe jumlah CBD sing luwih akeh (umume kedadeyan) lan mung nglacak THC. Untunge, profil rami cannabinoid iku cocog kanggo wong sing golek mupangat ganja tanpa 'dhuwure.' Miturut sejarah, rami digunakake kanggo nggawe produk panganan, serat, tali, kertas, bata, lenga, plastik alami, lan liya-liyane. Ing AS, ganja biasane digunakake kanggo rekreasi lan obat. Tembung "minyak ganja" bisa nuduhake ganja utawa minyak sing diturunake saka rami, amarga ganja lan rami kalebu rong jinis ganja. Kabeh minyak CBD Tranquil asale saka rami.

CBD saka rami kasedhiya ing saindenging AS. Ing taun 2018, pembaruan kanggo RUU Pertanian AS ngesalkan budidaya komersial rami miturut peraturan tartamtu. Produk CBD cekak sumber saka rami industri sing tuwuh saka Amerika, lan tundhuk Total T. Kanthi bangga nawakake pengiriman gratis, diskon veteran, lan opsi tuku Grosir akeh kanggo kabeh produk.

utawa umur sing paling apik, produk Tranquil sampeyan kudu disimpen ing asor sing asor, adhem, peteng adoh saka sinar matahari langsung. Iki bakal bisa ngreksa sifat ekstrak hemp. Yen CBD sing disimpen kanthi bener bisa urip nganti 1 taun.

Minyak CBD cekak saka sumber industri sing tuwuh ing AS, lan bisa ngemot level THC ing sangisore 0.3%. CBD tranquil ora njamin manawa sampeyan ora bakal lolos layar obat sawise nggunakake produk. Sampeyan bisa uga ngemot konten THC sing bisa ditampilake ing macem-macem skrining tamba.

Produk CBD cekap kasedhiya ing macem-macem jinis. Kita nawakake minyak CBD sing sederhana, murni, lan efektif, lan dikonsumsi kanthi nyelehake tetesan ing ngisor ilat. Kita nawakake produk roll-on, sing nyedhiyakake aplikasi sing ora ana gangguan, sing bisa digunakake ing perjalanan lan ngidini sampeyan nemtokake persis ing ngendi sampeyan pengin target entuk manfaat awet. Uga nyedhiyakake krim topikal, yaiku minyak, infus, lan awet, sajrone nawakake macem-macem mupangat kesehatan. Coba goleki liwat blog lan macem-macem kaca produk kanggo nemtokake produk sing paling cocog kanggo sampeyan lan kabutuhan.

Ora. Kabeh produk ekstrak hemp kita digawe saka rami industri kanthi Tingkat THC ngisor 0.3%. Ora ana efek mabuk nalika njupuk produk.

FAQS CBD
FAQS CBD

 

 

Pengiriman Domestik Amerika Serikat $ 7.99 saben pesenan lan bakal dikirim liwat FedEx nggunakake pengiriman 48 jam. Wektu penanganan kita yaiku 2 dina kerja. Mangga, wenehi 4 dina kerja kanggo nampa pesenan sampeyan. Kita ora ngirim menyang Idaho, Montana, utawa South Dakota.

Pengiriman Internasional $ 25.00 saben pesenan. Pangiriman umume udakara 7-21 dina nganti teka. Tanggal utawa wektu pangiriman sing dijamin ora kasedhiya kanggo Pengiriman Internasional.

Sampeyan biasane bakal nampa produk sajrone 3 nganti 4 dina kerja kanggo pesenan Domestik Amerika Serikat. Pesenan internasional umume butuh 7-21 dina nanging ora bisa dijamin.

Kabeh sales sing dituku saka situs iki FINAL. Bali, utawa panjaluk mbalekaken bakal ditolak.

Amarga peraturan federal AS, kita ngirim produk CBD menyang kabeh negara AS kajaba Idaho, Wyoming lan South Dakota. Kita ora ngirim menyang negara kasebut.

sampeyan luwih saka 18?

Konten ing mburi lawang iki diwatesi, apa sampeyan umur 18 taun utawa luwih?